Jan 18, 2012

# panggil akak , kak ika ^^

' selamat pagi cikgu ! '
tu , treadmark budak junior MIS , PPP tahun jan ni :) 
btw , ika terpaksa melambatkan entry kali ni . sbb ika tgh sedut 
idea2 yg up up up utk korang baca . 
memandangkan , dah ramai tanya bila nak update , so . this is it.

ika beruntung sgt , sbb tahun ni . ika berpeluang jadi fesi . 
ika mmg nak cari pengalaman baru dlm hidup ika . 
byk bnda yg ika nak taip dlm entry kali ni . tp ika nak lebihkan 
psl group atau anak2 buah ika kali ni . 

GROUP 16 :) 

macam2 ragam masa 1st time ika face to face dgn dieorng . 
ada yg malu2  , 
ada yg takut2 , ade yg sengih memanjang cm org tak siuman , 
ada yg kejanya menulis je , ade yg gaduh sana , gaduh sini . 
tapi , bg ika . ika cuma pikir satu je . 
jiwa dieorng still cm memberontak nak bebas lagi . 
org kata , dahagakan kebebesan :) 

 # sebahagian dari nak2 buah ika :) mereka cute cm fesi dieorng gak . :P

ika mmg anggap semuanya cm adik2 ika sendiri . 
dieorng mmg awesome . 
ika ingat lagi , masa ika mmg tgh mood nak mara plus muka cm 
dah serius gile . 
budak2 ika boleh ckp ape tau ; 
' akak kalau buat muka serius tak jadi la . akk lbh sesuai 
cm akk skng ni . lek je :) '
okayyy , cmne la aku nak mara lpas dh dgr dieorng ckp cenggitu .
automatik la , hati aku sejuk . 
HAHAHAHHAHA ==' 


ye  , nak jadi seorng fesi ni mmg tak mudah . lagi2 , kalau ade segelintir budak2 . mcm nak tak nak je respect kite . 
kalau dapat yg jenis kaki melawan bagai tu . 
mmg akn spoilkan mood fesi lah kan . 
alhamdulillah , spnjang MIS , PPP .  dieorng respect ika 
, sama mcm ika respect dieorng . 
adil + saksama :) 

macam2 aktiviti budak2 ni buat , 

masa ni , ika yg terjerit2 sbb takut belon ni meletup . budak ni , bapak cool gile . steadyy je . 

nmpak cm kacang goreng je kan ? masa ni , angin . perghh . agak kencang skit la . so , nak kekalkan
bola kaler oren ni . tak mudah . sila la percaya . HAHAHA ^^ 

masing2 dh excited  nak main . fesi dieorng pun bole thn gak la . kemain excited gak :P

bday wishes time . suprise utk rakan2 dieorng yg sambut bdy :)

bdy gurl  and bdy boy di suprise kann . damn sweeeet wei . jeles aku okayyy . 

istana kasut yg ada macam2 jenis nama . ombak bau la . macam2 la . dieorng mmg kreatif .
ade gak yg bg nama barbie ==' heh . 

game yg paling mencabar lagi ekstrem . HEEEE . permainan menguji ketangkasan tangan :P

dieorng kreatif  sbb otak tak karat lagi . HEEE . 

Iika tak tau apa nama game ni . tapi bg ika , game ni menguji daya kekuatan ketua kumpulan ,
setia kawan , kerjasama antara satu sama lain . okayyy , game ni susah gile eh  .
bkn senang . ika berpeluh2 tngu dieorng man game ni . HAHAHAH . 

anak2 buah ika yg super duper cool :) din &7 tikah .
ika bole masuk dgn adik2 ika ni . sbb dieorng jenis yg take it easy . 


APA YANG DIEORANG SUMA BUAT NI WEIIIII ? =='
.
.
.
.


# dieorng tgh capture aksi kiteorng berposing bagai dpn kamera :)
hello , kiteorng ni sporting eh . 
nmpak je garang cm singa . dalam hati , ada taman bunga
la weiii . 

with love , 
cik ika <3 





No comments:

Post a Comment