Nov 27, 2017

" Lubuk Seni Giveaway by EmaLisa, hadiah semua cunn! "



Assalamualaikum. Harini nak join Lubuk Seni Giveaway dari Emalisa. 
Memandangkan, sis ema ada komen ajak ika join giveaway dia. So here we go.
Follow blog ✅
Buat entry ✅




 giveaway

 Hai awak, blogger yang hebat tu ~

Kami adik beradik Ema & Lisa dari lubukseni.com Actually buat giveaway ni sempena meraikan follower blog. Kami nak bagi 5 HADIAH MENARIK yang pastinya limited edition. Nak tahu apa hadiahnya? Ahjom tengok entry giveaway ni.







sejuksedap lawa cara moden



SEJUK SEDAP ialah sabun daripada bedak sejuk. Diuli, digolek & dilambung sampai jadi sabun, menggunakan 10 bahan semulajadi. Sejuk di muka & sedap bila digunakan. Nak tahu lebih lanjut, ahjomm kita skodeng pebenda la sabun ni [tekan sini]

Eh, ada lagi! 
Follow @SEJUKSEDAP , lebih 470 testimoni letops pom². Ema sendiri guna, sebab tu teruja sangadd nak kongsi manfaatnya.  Tengok muka sendiri pun jatuh chenta. 





sejuksedap lawa cara moden




Dulu, nenek moyang amalkan terapi bedak sejuk nak jaga kulit. Mujur bedak dah tukar ke sabun. Makanya, Sabun Bedak Sejuk SS lebih mudah, cepat & berkesan. Sesuai untuk supermom & busymama melayan petua moden untuk menjaga kulit luaran. 

Krim Awet Muda WD pelik sikit. Calit kat nadi, tapi kesannya sampai ke muka. Uols patut cuba kalau ada masalah kulit disebabkan hormon dan toksin. Krim ni dapat merawat kulit dari dalaman, sedar² wajah makin berseri, memancarr bak bintang kejora.




Okke la, tu aje bebelan. Panjang berjela, nanti tertido plakk membacanya. Hihi. Apepun, semoga uols dipermudahkan urusan & hepi selalu. Aminn. 

TQ sudi join " Lubuk Seni Giveaway by EmaLisa, hadiah semua cunn! ". Hadiah boleh tengok kat entry asal, memang gojes leleh. Moga uols antara 5 peserta bertuah.



3 comments:

  1. okie awak, kita dah masukkan nama awak dalam senarai peserta giveaway. tenkiu so much sebab support blog lubukseni.com , have a nice day!

    ReplyDelete
  2. all da best kayy. singgah dr segmen yg sama tau

    ReplyDelete
  3. Hana wish good Luck! :D Sorry menyampuk! kalau sudi jom join segment Hana :D

    http://pululudreams.blogspot.my/2017/12/segment-friendly-by-hana.html

    ReplyDelete