Jan 2, 2018

# Life

Bye 2017 πŸ‘‹



 Assalamualaikum semua. 
Tak terlambat lagi rasanya nak ucapkan Selamat Tahun Baru buat semua blogger. 
Semoga semua azam kita untuk tahun tercapai. Amin. 
Memandangkan, ika terlambat 3 hari untuk update new entry sempena tahun 2018 sebab takda internet. So, ni kira entry penutup untuk tahun 2017 la eh? AHAHA
Lambat betul. This will be short entry. Hee. 



Ni ika punya bestnine. Since ramai yang buat benda ni, ika pun tak la ketinggalan sama untuk buat bestnine. Alhamdulillah, tahun 2017 banyak tinggalkan kesan dalam diri ika. Sama ada baik tak baik tu semua ika akan jadikan pengajaran untuk ika tempuh 2018 punya pathway. InsyaAllah. 
Bestnine ni kasi throwback sikit perjalan 2017 ika which is: 

πŸŽ“ Graduation PTPL (Diploma)  

Seronok masa konvo sebab dapat bunga banyak banyak. HAHA. Ingat lagi kawan ika cakap. Siapa yang dapat lebih dari satu bunga. Dia hot. KAHKAH. Berdekah bila ingat balik. Ika keluar je dari dewan, family semua hulur bunga. Last last penuh tangan sampai tak nampak muka. 
Balik letak bunga dalam bilik. Bau dia Allah. Wangi sangat. 
InsyaAllah, dapat merasa konvo lagi this year. 

Bangkok's Sightseeing
Friends 
Special thanks to my 4 bestfriends. Cha Wa Tan Tin. Yang selalu ada dengan sis 24 hours dekat kolej. Yang ada masa susah senang. Orang orang yang sis suka share masalah, cerita dan banyak lagi. Depa ni la org org yang sis akan spent time setiap hari dekat kolej.  Thankyou for being my very very bestfriend to me. Me love each of you.😘  
Yaya.
Kenduri Cousin
and also Foods. 

Can't wait to see more in 2018. Semoga tahun ini lebih baik dari tahun sebelum sebelumnya dan memberikan kegembiraan kebahagiaan buat diri ini. Semoga rajin blogging benda benda yang mendatangkan manfaat dan jugak menjadi insan yang berguna buat family, someone special dan org sekeliling. 
Oh ya, semoga lebih extra rajin membaca, kumpul duit, dan buat benda benda yang berfaedah. 

Sedar tak sedar, tinggal lagi 2 bulan lebih je nak habis intern. And i'm done with my degree. Tak sabar nak habis. And nak lambung topi jubah ke udara. Wish me luck gais,


Happy New Year! May the New Year bring to you warmth of love, and a light to guide your path towards a positive destination

See you gais in next entry. Till then. 
XOXO.

4 comments:

  1. seronoknya dpt bunga byk.. exciteddd terlebih !! rasa best je mcm nk konvo byk2 kali kan.. mse arituh, cikyan dpt 3 je bunga. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seronok kan. Hehe. Eksited sangat dapat banyak banyak haha. 3 bunga pun banyak. 1 bunga pun dah rasa okay dah hehe.

      Delete