Jan 29, 2018

# Segment / Giveaway

Segmen: Jari Jemari Menari Bloglist


Assalamualaikum & Hi readers ❤️️

Harini ika nak buat satu segmen. Memandangkan, blog ika ni tak ada lagi Bloglist. Sebab dulu ada. Lepastu ika remove sebab ramai yang dah tak aktif. 
So, harini motif utama segmen ni is ika nak kumpulkan hanya blogger yang aktif sahaja untuk di masukkan dlm bloglist ika. 


Bloglist kalian akan ada di dalam list selama 3 bulan

Instructions:

1. Follow blog JJM Jari Jemari Menari
2. Buat entry tajuk : " Segmen Jari Jemari Menari Bloglist'
3. Letak banner di atas & link kan ke entry ini. 

4. Ika nak korang komen apa yang boleh ika improve dalam blog ni. 
Sama ada dari segi cara bercerita, topik, benda yang korang tak suka. Anything. 

5. Letak link entry yang sudah dipublish ke ruangan komen. 

Tarikh tutup: 10 Feb 2017

Ika harap rakan rakan blogger ada yang sudi memeriahkan segmen bloglist ika ni and support ika ya. Sebab ni first time ika buat segmen. ❤️️
Sambil sambil tu, korang boleh la blogwalking each other. 

SENARAI NAMA 
1.HANA
2.CIKYAN
3.AUNI
4.MISS EFFAH
5.INDAH
6.RAYDAH
7.NURHA
8.MISS BUNNY
9.AIRAH SYAHIRAH
10.NAJMI FAIQ
11.STARLAVENDERLUNA
12.CIK MULAN
13.CIK NURUL ATIKA

55 comments:

  1. Hana join sekejap lagi tau! ^^ tengah draft :) petang ni baru post ^^

    ReplyDelete
  2. Semoga ramai yang join. Nanti kak ana join ye. ❤

    ReplyDelete
  3. Hana join ^^ sorry lambat post :D

    http://pululudreams.blogspot.my/2018/01/segmen-jari-jemari-menari-bloglist.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Hana. Thankyou sebab sudi join. Love ya <3

      Delete
  4. ika sayang..cikyan join tau !

    https://nurazianjaafar.blogspot.my/2018/01/segmen-jari-jemari-menari-bloglist.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hee thankyou Cikyan sebab sudi join segmen ika yang tak seberapa ni.

      Delete
  5. Kami dah join tau cik adik Ika
    https://herlittlehome.blogspot.my/2018/01/segmen-jari-jemari-menari-bloglist.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thankyou nah cik Auni sebab sudi join :)

      Delete
  6. Assalamualaikum.. ifa singgah follow dan join ya...
    http://misseffah-ara.blogspot.com/2018/02/segmen-jari-jemari-menari-bloglist.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Iffah :) Thankyou sangat sangat sebab sudi join tau. Hee

      Delete
  7. tq tau jemput. Ray join ye

    http://www.raydahalhabsyi.com/2018/02/segmen-jari-jemari-menari-bloglist.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hee welcome Raydah. Thankyou so much sebab sudi join segmen ni and komen :) Love ya.

      Delete
  8. dah join.. have a nice day https://secretloved.blogspot.my/2018/02/segmen-jari-menari-bloglist.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thankyou Nurha sebab seudi join segmen ika yang tak seberapa ni tau :) Thanks again. hee

      Delete
  9. Ika..sy join ya..

    http://sherlyanna97.blogspot.my/2018/02/segmen-jari-jemari-menari-bloglist.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Noted. Thankyou awak sebab sudi join tau. Will visit you later :)
      Salam perkenalan dari ika.

      Delete
  10. http://missbunnydiaries.blogspot.my/2018/02/segmen-jari-jemari-menari-bloglist.html

    ReplyDelete
  11. Saya join...:D

    http://missbunnydiaries.blogspot.my/2018/02/segmen-jari-jemari-menari-bloglist.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thankyou awak sebab sudi join. Salam perkenalan tau dari ika :)
      Happy blogging.

      Delete
  12. Assalamualaikum Cik Ika, saya datang untuk join dan support awak..

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2018/02/segmen-jari-jemari-menari-bloglist.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Cik Shikin. Terimakasih sebab sudi join. Hee salam perkenalan dari ika.

      Delete
  13. Hai, Faiq join...

    http://najmi-faiq.blogspot.my/2018/02/segmen-jari-jemari-menari-bloglist.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thankyou sebab sudi join segmen ika :) Happy blogging.

      Delete
  14. join..

    http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2018/02/segmen-jari-jemari-menari-bloglist.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Syah Banu. Thanks tau sebab sudi luangkan masa and support segmen ika ni :) Salam perkenalan.

      Delete
  15. sy join ya
    http://ciknurul23.blogspot.com/2018/02/segmen-jari-jemari-menari-bloglist.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thankyou awak sebab sudi join :) Happy blogging

      Delete
  16. GV join ya kak.
    https://galaksiviral.blogspot.my/2018/02/segmen-jari-jemari-menari-bloglist.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thankyou GV for your support and sudi join segmen akak hee :)
      Happy blogging dear.

      Delete
  17. singgah sini & join bloglist Ika!

    https://farhannajafri.blogspot.my/2018/02/segmen-jari-jemari-menari-bloglist.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi awak :) Thankyou tau sebab sudi join hee

      Delete
  18. join!

    http://zaza96.blogspot.my/2018/02/segmen-jari-jemari-menari-bloglist.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thankyou azah sebab sudi join segmen ika :)

      Delete
  19. joined!

    http://zaza96.blogspot.my/2018/02/segmen-jari-jemari-menari-bloglist.html

    ReplyDelete
  20. http://pernahke-kucingmakanpizza.blogspot.my/2018/02/segmen-jari-jemari-menari-bloglist.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thankyou Zafirah Aidah sebab sudi join segmen ika. Happy blogging :)

      Delete
  21. sy join ye...

    http://kuihsemperit.my/segmen-jari-jemari-menari-bloglist/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thankyou Ahmad Hasif sebab sudi join segmen ni :)

      Delete
  22. asaalamualaikum..
    zati join :)

    https://z3tty.blogspot.my/2018/02/segmen-jari-jemari-bloglist.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Zati. Thanks sebab sudi join. Happy blogging awak :)

      Delete
  23. Najihah joinnn
    https://itsnurulnajihah.blogspot.my/2018/02/segmen-jari-jemari-menari-bloglist.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi najihah. Thankyou ya sebab sudi join segmen ika ni :)

      Delete
  24. join :)

    http://sweetepalhijau.blogspot.my/2018/02/segmen-jari-jemari-menari-bloglist.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Tiara. terimakasih sebab sudi join segmen ika ni :)

      Delete
  25. join
    http://anakdenesor.blogspot.my/2018/02/segmen-jari-jemari-menari-bloglist.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thankyou Anak Denesor sebab sudi join :) Happy blogging awak.

      Delete
  26. Replies
    1. Hi Miss kepeng :)
      Thankyou tau sebab sudi join segmen ika ni.

      Delete
  27. Hi ika, aida join ye.. ^^

    https://sharifahaidahana.blogspot.my/2018/02/segmen-jari-jemari-menari-bloglist.html

    ReplyDelete
  28. Saya join ...

    https://jombercontest.blogspot.my/2018/02/segmen-jari-jemari-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete
  29. Assalamualaikum, jemput menyertai giveaway pertama pokcik.
    http://www.pokcikblogger.com/2018/02/minyak-gonggang-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  30. loh 10 feb ke tarikh tutup :( ingat 20feb haha. takpela takde rejeki.

    btw, overall, your blog i loikeee~ pink white ;) dari segi font semua pun dah okay, just nice. keep it up! :D

    ReplyDelete