Jan 2, 2018

# Segment / Giveaway

Tudung Aidijuma #GoldLabel Giveaway by Anies.



   Assalamualaikum.
Harini, ika nak join giveaway dari Cik Anies. Ika tertarik sebab ternampak nama tudung Aidijuma. 



Syaratnya simple je: 
1.Follow blog Cik Anies. 
2. Buat entry bertajuk Tudung Aidijuma #GoldLabel Giveaway by Anies. 
3. Kena tulis cerita yang ada kaitan dengan Limited Edition, Special Edition, Edisi Terhad, atau Edisi Istimewa. 


Ingat lagi, masa pergi Bangkok. Kami ada satu task which is kena cari something yang unique untuk dibawa balik dan buat pameran. Lepas dah pusing satu market dekat sana. Kami jumpa satu minyak urut yang selalu spa gunakan yang berbau sangat rare which is Dork Phud. Kami ambik masa lama nak cari something lain dari yang lain. 
If i'm not mistaken. Dork Phud means white flowers. 
So,kami beli massage oil, salt, and essential oil. Dan repackaging balik. Dan namakan, FURNIN DORK PHUD. 
Our own label. Masa pameran tu, product ni jadi sangat limted edition sebab hanya satu satunya bau yang di bawa balik dari Bangkok and dekat Malaysia jarang sangat ada bau macam ni. 

So, that's all from me :) 

GA ni berlansung dari 29/12 - 7/1 
Jom la join gais. Hee. 

8 comments:

  1. GOOD LUCK ! cikyan pon suka tudung aidijuma..

    enrty dah siap.. jemput baca :)

    https://nurazianjaafar.blogspot.my/2018/01/izinkan-aku-prolog.html

    ReplyDelete
  2. terima kasih ika kerana sudi join... ;-)

    #donefollow

    ReplyDelete